Ett eget initiativ

Jag hade arbetat åt Asea Truck AB sedan 1985 med inriktning att serva och reparera truckar i Hälsingland när jag bestämde mig för att starta eget 1994.
Firma T. Brånedal hade inriktningen ”reparation och service av truckar och städmaskiner”.
Samarbetsavtal upprättades med Hako, Wetrok, Nilfisk, Kärcher, Gerni, mfl. och företaget blev snabbt auktoriserad serviceverkstad åt flera maskinmärken.

Den enskilda firman blev aktiebolag

Fem år senare, 1999, var det dags för nästa steg. Firman blev aktiebolag och bytte namn till ServTech AB. Strax därefter tillkom även företagets första anställda medarbetare som än idag är anställd.

Två år senare, 2002, inleddes ett djupare samarbete med Nilfisk och vi blev maskinåterförsäljare i Hälsingland för städmaskiner.
2005 fick vi nöjet att även bli återförsäljare åt Cesab truckar i Hälsingland och Gästrikland. Cesab ingår i Toyotakoncernen som förmodligen är världens största trucktillverkare. Att bli en del i deras återförsäljarnät tar vi som en kvalitetsstämpel på att vi lyckas leverera kvalitativa produkter och god service.

HyrTech – ett systerbolag bildas

2007 bildades HyrTech AB med inriktning på försäljning och uthyrning av truckar, städmaskiner, högtryckstvättar, mm. HyrTech tog därmed över försäljningsgrenen från det annars serviceinriktade ServTech. I det nya bolaget har det även lagts till en ny gren, Utbildning, för att tillgodose våra kunders behov av att utbilda truckförare och skyliftförare –  och på det sättet ytterligare förstärka vårt heltäckande serviceerbjudande.

Idag är vi totalt fyra anställda i båda bolagen som jobbar så tätt samman att du som kund inte märker att det är olika bolag. Berätta vad du behöver ha hjälp att lösa, så ska vi försöka hjälpa dig.
Vi verkar i Hälsingland, Gästrikland, Dalarna, Medelpad och Härjedalen – med huvudsäte i Bollnäs.

Kontakta ServTech AB

Vi vill gärna hjälpa er hitta en lösning som passar ert behov. Ni når oss på telefon 0278-511 530 eller via e-post till info@serv-tech.se